Kollárovci ako najsilnejšia opozičná strana? Podpora verejnosti sa odzrkadľuje aj pri budovaní hnutia, hlási spokojne Pčolinský

    0
    Poslanci NR SR za stranu Sme rodina, zľava: Peter Pčolinský, Milan Krajniak a Boris Kollár (Autor: SITA)

    Posledných dvanásť mesiacov bolo totiž pre Pčolinského prelomovým obdobím aj preto, že malo ukázať pravú tvár vládnej koalície. Z avizovanej koaličnej spolupráce, kontinuity a pokroku podľa Pčolinského nič nie je. Práve naopak, trojlístok koaličných strán si podľa kollárovca vraj koleduje o rozpad vlády a predčasné voľby už v nasledujúcom roku.

    „Vládna koalícia drží pokope len s ťažkosťami, pokojne ju môžeme teda nazývať jej pravým menom – zlepenec,“ uviedol Pčolinský v článku pre portál Webnoviny.

    Podľa mladého opozičníka by hnutie Sme rodina mohlo bez problémov ponúknuť občanom alternatívu k súčasným vládnym stranám, pričom všetkých v strane tešia rastúce preferencie. To má byť podľa Pčolinského jasným signálom, že v strane robia dobrú politiku.

    Sme rodina však nechce rásť len navonok, ale aj interne, t. j. rozširovaním členskej základne.

    „Naša podpora vo verejnosti zaznamenala takmer 50-percentný nárast od parlamentných volieb v roku 2016. Odzrkadľuje sa to aj pri budovaní štruktúr nášho hnutia, keďže ku koncu roka sa priblížime k skoro 1 000 členom a vyše 60 okresným organizáciám, čo nás radí na prvé miesto medzi opozičnými stranami vo veľkosti členskej základne,“ pochválil sa ešte Pčolinský.

    - Reklama -