Kollárova rodina sa rozrástla o kontroverzné mená. Exmilenka, exmoderátorka a Oskar Dobrovodský

    0
    Podnikateľ Boris Kollár (Autor: ReproFoto, Facebook)

    Mená na kandidátke novovzniknutej strany sú naozaj zaujímavé a prekvapujúce. Čo ale neprekvapilo, je meno lídra, ktorým, samozrejme, je Boris Kollár. Číslom dva na kandidátke sa stal vydavateľ internetového denníka Milan Krajniak. Za ním sa objavilo jedno z najväčších prekvapení, a to meno bývalej „Markizáčky“ Martiny Šimkovičovej. Televízia jej dala zbohom potom, ako na svojom facebookovom profile „postla“ správu týkajúcu sa migrantskej krízy.

    Na štvrtom mieste sa objavil bývalý predseda strany športovcov a Kollárov blízky priateľ Peter Marček. Práve on prednedávnom svoju stranu „prepustil“ milionárovi. Nasleduje bývala milenka lídra strany Petra Krištúfková. S Kollárom má dcéru Ester. Na šiestom mieste sa objavil občiansky aktivista z východu Peter Pčolinský. „Šťastnú“ sedmičku obsadil taktiež Kollárov dlhoročný priateľ, podnikateľ Rastislav Holúbek.

    Za ním nasleduje profesor a prodekan Fakulty manažmentu Univerzity Komenského Peter Štarchoň. Ďalej sa súčasťou Kollárovej „rodiny“ stali podnikateľ Ľudovít Goga (deviatka) a ekonómka Zuzana Šebová (desiatka). Na jedenástke sa ocitla pedagogička a docentka Adriana Pčolinská, ďalej „hlava“ Piešťan, viceprimátor Michal Hynek. Na chvoste kandidátky sa objavili aj Roman Malovec, Matúš Višňovský a právnik Dávid Tarčák.

    Ďalším kontroverzným Kollárovým „rodinným“ typom je Oskar Dobrovodský. Ten sa stal v médiách prepieranou témou hlavne vďaka jeho kauze neprispôsobivých susedov Rómov. „Sused“ Dobrovodský už roky bojuje za presadenie svojich práv, no zatiaľ zbytočne. Možno práve aj z tejto prekérnej situácie pramení Dobrovodského nevyberaný a často vulgárny slovník.

    Za ním nasledujú Gizela Kevélyová, Andrej Porázik a ekológ Peter Pavelko z Malej Domaše. Kandidčnú listinu uzatvára Janka Krausová.

    Informácie priniesol exkluzívne portál Topky.sk.

    - Reklama -