Kollár pre PL: Granty a finančné linky nepustia. Slovenskí politici napochodujú k zadku pána Trumpa, ktorý tak okydávali. A ja sa im budem smiať do tváre

    0
    Boris Kollár (Autor: SITA)

    Sledovali ste volebnú noc v Amerike? Ako hodnotíte výsledky volieb a víťazstvo prezidentského kandidáta Donalda Trumpa?

    Samozrejme, že som sledoval, ani som nespal. Dopadlo to fantasticky. Ja som mu držal palce, netajil som sa tým, že ho podporujem. Dokonca som v kontakte s ľuďmi, ktorí boli v túto volebnú noc v Trump Tower. Som nadšený a mám pekný deň.

    Čo hovoríte na hlasy, ktoré tvrdia, že víťazstvom Trumpa sa končí svet, aký poznáme?

    Týmto sa smejem do tváre. To sú hlupáci, ktorí nepochopili, kade sa svet ubral. Sú to hlupáci, ktorí nepochopili, že svet sa mení a oni, bohužiaľ, ostali v tom starom svete.

    Myslíte si, že tvrdenia, že Trump je voľbou zmeny, sú pravdivé?

    Áno, je to pravda. Ľudia ho zvolili kvôli tomu, že chcú zmenu. Ja som rád, že ho zvolili, pretože on tú zmenu prinesie. Keby tam bola Hillary, tak by pokračovala v politike, ktorú začal Obama. Svet by mohol dospieť až k takému zúfalému kroku, že by po Trumpovi mohol prísť niekto taký, ktorý by už viac neprinášal zmenu, ale celý systém by mohol rozvrátiť.

    V skratke, nebol by to človek, ktorý by priniesol zmenu, ale rozvrat.

    Čo sa podľa vás bude teraz diať? Čo bude nasledovať?

    Nič. Nič katastrofálne. Do kresla si sadne jeden rozumný človek, ktorý je v prvom rade biznismen, ktorý sa bude na veci pozerať pragmaticky. Nie je to uletený človek, ktorý politikárči. Podľa mňa je správne, že tam je konečne niekto, kto chce presadzovať zmeny a používa zdravý sedliacky rozum. Vie sa vyjadriť a vie povedať, čo chce. Je priamy, ja som len rád.

    Znova opakujem. S Trumpom prichádza zmena a keby táto zmena neprišla teraz, tak by prišiel niekto ďalší, ktorý by už neprinášal zmenu, ale rozvrat.

    Do popredia sa spolu s jeho víťazstvom dostáva aj otázka, kto budú jeho poradcovia. Respektíve, že to, kto to bude, môže v konečnom dôsledku pomôcť alebo uškodiť jeho imidžu. Je to podľa vás reálne? Že mu poradcovia môžu pomôcť zmeniť nazeranie na jeho osobu v pozitívnom smere?

    Tí, ktorí ho odmietajú, predstavujú stále tie sté hlasy, ktoré tvrdili, že nemá šancu. To sú tie hlasy, ktoré sa absolútne pomýlili a nemajú právo na nejaký názor a relevanciu, pretože sú hlúpe. Títo idú okolo toho ďalej rozprávať? Mali by teraz sklapnúť, byť ticho a možno ísť do školy. Prípadne si pozrieť nové trendy alebo zachytiť veci, čo sa dejú. To by som im odporučil.

    Prenesme to k nám na Slovensko. Zoberte si politológov, ktorí tvrdili: „Kollár nemá šancu, maximálne pol percenta.“ Som tam, a čo teraz? Ako sa teraz vyrovnajú so stavom, že som v parlamente? Proste trafili vedľa.

    Chcete byť expertom, ktorý nemá pravdu? Ja by som takým nechcel byť… A teraz sa budem nadšene pozerať, ako sa títo experti budú predháňať v tom, ako to ospravedlniť. Ako si budú vymýšľať hlúposti typu poradcovia. Podľa mňa sa budú snažiť vykĺznuť z ich absolútne pomýleného názoru, ktorý neodhadol realitu a zmenu sveta. Toto je zmena sveta, ktorá prichádza, a oni to nezachytili.

    A teraz si sadnem a úplne najviac si vychutnám tých slovenských politikov, kaviarenských povaľačov a slniečkarov, ktorí budú musieť napochodovať k zadku pána Trumpa. Lebo granty a finančné linky nepustia…

    To sa budem naozaj tešiť, ako sa budú usmievať, pretože oni do toho zadku pôjdu. Pôjdu do zadku, ktorý tak okydávali, ktorým pohŕdali, prskali naň a pôjdu rad za radom do tej p*dele a budú sa musieť kyslo tváriť. A ja sa im budem smiať do tváre. Toto ma teší najviac.

    - Reklama -