Kollár: O stretnutí Fica s Kočnerom viem z dôveryhodného zdroja

    0
    Robert Fico a Boris Kollár (Autor: TASR)

    Fico sa stretol s Kočnerom a Trnkom

    “Mám to zo zdroja, ktorý sa nám aj v minulosti osvedčil,” podotkol Kollár. Na to, že sa mal Fico stretnúť s Marianom K., obžalovaným z vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, upozornil líder Sme rodina minulý týždeň v diskusnej relácii TV Markíza.

    Vyhlásil v nej, že Fico sa stretol s Marianom K. a bývalým generálnym prokurátorom Dobroslavom Trnkom, kde sa podľa neho dohadovali o tom, ako si rozdelia prokuratúru a ako sa bude voliť Trnka. Zo stretnutia podľa Kollára existujú aj záznamy.

    Ak máte dôkazy, bolo by užitočné, aby sa zverejnili

    Predseda strany Most-Híd Béla Bugár v relácii Sobotné dialógy uviedol, že nič o takomto stretnutí nevie a informácie má len z médií. “Ak pán Kollár má dôkazy, bolo by užitočné, aby boli aj zverejnené,” povedal Bugár.

    Fico minulý týždeň reagoval, že nebude konkretizovať, či sa stretol alebo nestretol s obžalovaným Marianom K. v súvislosti s voľbou generálneho prokurátora.

    Neotravujte ma s nezmyslami

    “Ak niečo je, zverejnite to,” vyzval médiá na utorkovej (4. 2.) tlačovej konferencii s tým, že ho nemajú otravovať s nezmyslami. Fico zopakoval, že Mariana K. stokrát stretol na spoločenských podujatiach médií. Podotkol, že práve médiá ho spoločensky vytvorili. K tomu, či bol v danej veci vypovedať na polícii, sa jednoznačne nevyjadril.

    “Ja chodím na políciu ako na husle, už ani neviem k čomu som bol vypočúvaný kedy,” uviedol.

    - Reklama -