Kočner sa mal vyhrážať novinárovi, ktorý napísal o jeho kšeftoch: Začnem sa špeciálne venovať vám, vašej matke, vášmu otcovi a vašim súrodencom

    0
    Marián Kočner (Autor: TASR)

    Kuciak v predmetnom článku informoval, že podnikateľ predal svoj byt v dobre známej nehnuteľnosti Bonaparte. Tú dal v minulosti postaviť Ladislav Bašternák. Kočner tiež už nefiguruje ako akcionár vo firme Inkasný Servis, kde zastával post predsedu predstavenstva. 

    Na spomenutých skutočnostiach by nebolo nič netradičné, keby Kočner následne nezareagoval tak, ako zareagoval.

    Podľa portálu Aktuality.sk reagoval Kočner na otázku redaktora Kuciaka, za koľko predal akcie v Inkasnom Servise vetou: „Do toho vás hovno je.“ 

    Kto sú súčasní akcionári, vraj Kočner nevie.

    Čo sa týka predaja bytu Bonaparte, Kočner vyjadril spokojnosť, že po poldruha roku sa mu podarilo nehnuteľnosť predať.

    „Byt bol v ponuke na predaj asi 18 mesiacov a konečne sa našiel záujemca, ktorému nevadia vaše drísty a fabulácie. Cena zodpovedala veľkosti a vybaveniu nehnuteľnosti,” uviedol.

    Celý príbeh mal však nečakané vygradovanie, keď mal Kočner zavolať spomenutému novinárovi, pričom mu sľúbil, že bude hľadať špinu na jeho osobu aj na jeho rodinu.

    „Začnem sa špeciálne venovať vám, vašej osobe, vašej matke, vášmu otcovi a vašim súrodencom,“ mal údajne vysloviť kontroverzný podnikateľ.

    Redakcia portálu Aktuality.sk vyjadrila okamžite svojmu zamestnancovi v inom článku verejnú podporu a ponúkla aj svoje stanovisko k celej veci:

    „Podobné formy zastrašovania považujeme za hrubý zásah do slobody prejavu a o snahu o cenzúru. Redakcia Aktuality.sk stojí za kolegom Jánom Kuciakom a za všetkými profesionálnymi novinármi a médiami, ktoré rovnako ako my hľadajú pravdu, neprekrúcajú skutočnosť, zverejňujú overené informácie, nezamlčujú fakty a úmyselne nezavádzajú.“

    - Reklama -