Klamstvá, reagoval Kollár na obvinenia o chlipnom správaní a ukázal fotografiu Kočnera. Podľa neho sú za tým Fico a Tomáš

    0
    Boris Kollár počas tlačovej konferencie (Autor: TA3)

    „Neviem, či myslela moju osobu, ale keď prepukla kauza Čistý deň okolo zneužívania zverencov resocializačného zariadenia, tak ma kontaktovala osoba, ktorú ja osobne nepoznám, osobne som sa s ňou nikdy nestretol, ale v minulosti som sa s ňou sporadicky kontaktoval na Facebooku,“ začal s vysvetľovaním Kollár a doplnil, že slečna ho požiadala, aby urobil kroky a vystúpil v prospech Čistého dňa. „Kategoricky som to odmietol, čo ju rozzúrilo.“ Podľa Kollára bol na neho vyvíjaný nátlak zo strany tohto dievčaťa.

    Spomenutá dievčina ho prvý raz kontaktovala už v roku 2014, a to konkrétne štyrikrát. K obsahu komunikácie na sociálnej sieti uviedol: „Koketovala, tak som koketoval aj ja.“ Nikdy však neprišlo k žiadnemu stretnutiu. 

    Následne 24. januára 2016 jej Kollár napísal, aby zistil, či je v poriadku, keď uvidel na FB informáciu o tom, že sa stratila. „Áno, jasné, som v poriadku,“ odpísala mu, na čo jej napísal: „To som rád.“

    Kollár potvrdil, že má rád ženy, komunikuje s tisíckami ľudí. „Keby som s nimi nekomunikoval, nemám ani päť posledných detí.“ Zároveň im zagratuloval k dnešnému MDŽ.

    Za súčasnými obvineniami vidí stranu Smer-SD, ktorá podľa Kollára vždy, keď má nejakú kauzu, vytvorí dymovú clonu. Hovoril o práci mediálneho tímu premiéra pod vedením smeráckeho poslanca Erika Tomáša.

    V závere tlačovej konferencie ukázal Kollár fotografiu, ktorú mu poslal kamarát a mala sa zrodiť 45 minút pred vznikom Tománkovej tlačovej konferencie. Na nej sú zachytení v spoločnej diskusii Zuzana Tománková Miková, kontroverzný podnikateľ Marián Kočner a bývalý člen SIS a novinár Peter Tóth.

    - Reklama -