Kiska zatvoril pred Kotlebom-Tisom dvere a urobil správne. Šíri sa v médiách

    0
    Marian Kotleba (Autor: SITA)

    Na tieto otázky si posvietil vo svojom komentári pre Denník N komentátor Roman Pataj. „Všetko sú to zaujímavé otázky, ale niekedy musí byť vopred jasné, že bez ohľadu na odpovede treba urobiť správnu vec. To, že sa Andrej Kiska rozhodol bystrického župana po voľbách ignorovať, je presne ten prípad,“ píše publicista.

    Pataj ďalej upozorňuje, že sú isté hranice, za ktoré by sme sa už púšťať nemali. „Keď bol totiž Marian Kotleba naposledy dlhšie v prezidentskom paláci, volal sa Jozef Tiso a nedopadlo to vôbec, ale vôbec dobre. Je preto správne, ak dá prezident pri každej príležitosti najavo, že existujú neprekročiteľné hranice, za ktoré už slovenských fašistov nepustí,“ vyjadril sa Pataj.

    Komentátor sa pýta, či práve táto karanténa nespôsobí, že sympatie k martýrovi Kotlebovi vyletia do nebeských výšok. „Veď ak mu napriek doterajšej izolácii preferencie vyleteli hore, potom mu bojkot asi pomáha. Tak to však nie je. Nepomáha mu to, že je v karanténe on, ale to, že politici tam držia jeho voličov. Ich odtiaľ treba vybrať a jeho v nej nechať,“ dodal na záver Pataj.

    - Reklama -