Kiska neslúži Slovensku, ale USA. Musíme tlačiť na jeho odstúpenie, vyzval Blaha

    0
    Poslanec strany Smer-SD Ľuboš Blaha (Autor: TASR)
    Fico na sneme Smeru znova zopakoval, že nikam neodchádza, len tentokrát hovoril v množnom čísle v mene celej strany. V celom vystúpení plnom útokov sa našlo miesto pre kritiku smerovanú na všetkých, ktorí expremiéra otvorene kritizovali, keď ešte stál na čele koaličnej vlády. Blaha oceňuje, že Fico konečne prešiel naplno do protiútoku, ktorý si ako premiér zrejme nemohol dovoliť. 
     
    „Predseda Smeru Robert Fico dnes na sneme v Častej – Papierničke kritizoval. Priamo a otvorene. A vyzval na protiútok. Konečne! Áno, je najvyšší čas prejsť do ofenzívy,“ píše Blaha na svojom oficiálnom facebookovom profile. 

    Poslanec dodáva, že Fico len zdvorilo naznačil, že prezident Kiska tlačil na odchod policajného prezidenta preto, že sám bol vyšetrovaný za daňové podvody. „Ja by som ešte nezdvorilo dodal, že Kiska je jeden obyčajný daňový podvodník, ktorý neslúži svojej vlasti, ale Spojeným štátom americkým a už dávno nemal byť prezidentom. Je našou povinnosťou tlačiť na jeho okamžité odstúpenie z postu hlavy štátu,“ vyzýva Blaha. 

     
    Smerák sa v statuse ďalej venuje aj Ficovmu útoku proti ľuďom, ktorí chodia na protesty organizované iniciatívou Za slušné Slovensko. Blaha znova uvádza, že to, čo Fico iba zdvorilo naznačil, chce on napísať bez zdvorilostí. 

    Najvyšší čas

    „Je mi úplne ukradnuté, čo si sfanatizovaní bratislavskí liberáli na Námestí SNP myslia o tejto vláde, pretože to, čo ma zaujíma, to sú pracujúci ľudia, voliči ľavice, ktorí majú bratislavských pravicových krikľúňov plné zuby a chcú pred nimi brániť Slovensko,“ zaútočil Blaha. 
     
    Podľa poslanca „je najvyšší čas prestať ustupovať rozbesnenej ulici a načúvať tým, ktorých máme reprezentovať – robotníkom a chudobným, zraniteľným ľuďom z celého Slovenska“. Práve to označuje Blaha za poslanie politickej ľavice. 
     
    Nechýba ani kritika smerovaná na médiá, ich majiteľov aj samotných žurnalistov. „Áno, Fico má pravdu: sú to oni, kto ničí slobodu slova na Slovensku,“ pritakáva Blaha predsedovi Smeru v jeho kritike novinárskej obce. 

    Partia politických nekrofilov

    V závere statusu si Blaha neodpustil útok na opozíciu, o ktorej podľa neho Fico opäť iba „zdvorilo naznačil“, že zneužila smrť dvoch mladých ľudí na politické účely. Poslanec však od zdvorilostí opäť ustúpil. 
     
    „Slovenská opozícia je partia politických nekrofilov, ktorí nemajú úctu ani len pred majestátom smrti a pre vidinu moci sú ochotní priživovať sa aj na tých najťažších ľudských tragédiách,“ dodáva Blaha, ktorý šéfuje parlamentnému výboru pre európske záležitosti. 
     
    Fico je podľa Ľuboša Blahu späť.
     
    - Reklama -