Kaliňák prišiel svedčiť na súd, na chodbe sa stretol s Rajtárom. Zbabelec, zaznelo po Rajtárovom vyhlásení

    0
    Robert Kaliňák (Autor: TASR)

    Prenajímateľ premiérovho bytu, podnikateľ Ladislav Bašternák, je podozrivý z miliónových daňových podvodov. „Od žiadnych firiem pána Bašternáka som žiadne príjmy nikdy nedostal,“ tvrdil pred zverejnením účtov Kaliňák. Po Rybaničovom čine priznal, že od neho odkúpil časť firmy. Tak sa dostal k dvom bytom za nízku cenu.

    Minister stále trvá na tom, že neklamal. „Ja som vždy hovoril iba pravdu. Pýtali sa ma, či som zobral peniaze od pána Bašternáka, a ja som od neho nikdy nijaké peniaze neprijal,“ povedal. Na súde vypovedal len niekoľko minút ako poškodený svedok, informuje denník Nový Čas.

    Rajtára minister obvinil z navedenia Rybaniča na nazretie do účtov. „Nemá odvahu, aby to zobral na seba. Problém je, že nielen zverejnili môj účet, ale neuviedli všetky údaje, účelovo len tie, aby to vyzeralo, že som prijal peniaze od Bašternáka,“ komentoval Kaliňák. „Považujem to za totálne nezmysly,“ komentoval Rybanič ministrove vyjadrenia.

    „Ten, kto by mal stáť pred súdom, je človek, ktorý obchoduje s daňovým podvodníkom a má s ním vzťah,“ vyhlásil Rajtár na chodbe súdu. „Zbabelec,“ oplatil Kaliňák. Obaja sa pred časom takto častovali v blogoch a na sociálnych sieťach. Zdá sa, že s tým nemajú problém ani tvárou v tvár.

    - Reklama -