Jednou rukou prefackáva Babiša za to, aké podvody napáchal, a druhou rukou škrabká Kisku za uchom, píše o slovenskej tlači Blaha

    0
    Andrej Babiš (Autor: TASR)
    Podľa Blahu je v niektorých slovenských médiách vidieť dvojaký prístup k politikom. Ako príklad si vzal články o Andrejovi Babišovi, ktorý na čele hnutia ANO vyhral voľby so ziskom takmer 30 percent hlasov, ale čelí aj vyšetrovaniu v kauze Čapí hnízdo (Bocianie hniezdo). To bolo síce z dôvodu Babišovho zvolenia vo voľbách pozastavené, ale stále trvá. 
     
    Blaha sa pozastavuje na svojom facebookovom profile nad tým, že kým Babiš to „schytáva“ po vyhraných voľbách aj od slovenských médií, slovenský prezident Andrej Kiska je takpovediac miláčikom slovenskej tlače aj časti verejnosti a ani jeho problémy s financovaním kampane na tomto fakte nič nezmenili. 
     
    „Najviac sa mi páči, keď sa nad Babišovými podvodmi pohoršuje slovenská pravicová tlač, ktorá jednou rukou prefackáva Babiša za to, aké podvody napáchal, a druhou rukou škrabká Kisku za uchom, že aký je ňuňuňu. Podvodník na čele českej vlády je najväčší problém sveta, ale daňový podvodník v slovenskom Prezidentskom paláci je tá najsamväčšia pohodka, nič sa nedeje, macko Pú sa potkol, haha-hihi, stane sa…“ píše Blaha v ironicky ladenom statuse. 
     
    Poslanec Blaha (Smer-SD) je známy svojimi kritickými poznámkami na adresu prezidenta a nešetrí nimi ani v poslednom čase, keď už je prezidentova kauza minulosťou. Teraz si to zlízli aj médiá. 
     
    „A títo chcú teraz posielať do Česka morálne odkazy, to je úplne perfektné, tlieskam… Jasné, Babiša treba kritizovať. Ale naša pravicová tlač už nemá morálne právo kritizovať nikoho, ani mafiána Žaluďa. Sorry jako,“ ukončuje Blaha svoj komentár známym výrokom Andreja Babiša. 
     
    - Reklama -