Je za obvinením Slotu zo znásilnenia školáčok jeho manželka? Je to absurdné a choré na hlavu, tvrdí v rozhovore národniar

    0
    Ján Slota (Autor: SITA)

    Jána Slotu navštívil v jeho kancelárii v Žiline Nový Čas, ktorý o údajnej kauze včera tiež informoval. Redaktorka sa z neho pokúšala vytiahnuť aspoň nejaké vyjadrenie. Ako to dopadlo?

    Je za tým jeho žena?

    „Zatiaľ nebudem dávať žiadne vyjadrenie, najprv sa musím s tým policajtom porozprávať,“ povedal Slota. Myslí si však, že by za tým mohla byť jeho žena, pretože ich čaká rozvod. „Nehovorím, že ju nepoznám, ale toto je sila,“ zabával sa bývalý predseda SNS.

    Podľa Slotu ide o do neba volajúce nezmysly, je to absurdné a choré na hlavu. Ako povedal Novému Času, je zaujímavé, že sa to dozvedel od novinárky, a nie od polície. Takisto doplnil, že on osobne drogy nikdy v živote nevidel a určite ich nikdy nikomu nedával. Čuduje sa však, že ho polícia nekontaktovala, hoci to mohla počas týždňa urobiť. „Ja si to na polícii preverím. Dozvedel som sa od vás niečo, čo je totálny nezmysel,“ tvrdil Slota.

    Vraj chodia po krčmách

    Ako však priznal, tieto dievčatá vraj chodia po krčmách a už mu raz ukradli z peňaženky 800 eur. „Išiel som na WC a vytiahla mi 800 eur a druhej dala 300, aby mlčala. Tá však nemlčala, vrátila mi ich a povedala mi všetko. Toto je tiež za tým,“ tvrdí Slota.

    Bývalý predseda SNS Ján Slota je podozrivý zo sexuálneho zneužívania školáčok, ktoré mali len 15 a 16 rokov. Prípad je v rukách žilinských policajtov. Slota obvinenie popiera.
     

    - Reklama -