Ja som musel ísť v pätnástich do montérok, zaútočil Miroslav Kalousek na Babiša

    0
    Miroslav Kalousek (Autor: Hans Štembera)

    „Naša rodina bola po roku 1968 postihnutá,“ poznamenal Babiš v relácii. „Tak už v tom mám jasno. Postihnutý Babiš st. bol za trest naším delegátom v GATT vo Švajčiarsku a chudák Andrej študoval v zahraničí. Smiali sa im Kalousek st. od výrobného pásu a Mirek, ktorý už v 15 rokoch išiel do montérok,“ reagoval na to Miroslav Kalousek. „A nielen vy,“ napísal v diskusii používateľ. „Iste, ten režim bol veľmi veľkorysý. Postihnutých ako Babišovci bolo oveľa menej než nás protežovaných,“ dodal Kalousek.

    „No hej, ale čo tie tri emigračky?“ spýtal sa ďalší. „Ten slovník je vypovedajúci sám o sebe. Žiadny slušný človek nikdy nepovedal ,emigračka‘. To bol eštebácky slang,“ napísal ďalej Kalousek.

     

     

    Zdroj: Twitter / Miroslav Kalousek

    „Keď budú ľudia vzdelaní, zostanú doma a nebudú migrovať,“ povedal tiež Babiš. „Ak by to malo platiť, tak nás dosť štve, že sa Andrej Babiš viac nevzdelával,“ poznamenal Kalousek.

     

     

    Zdroj: Twitter / Miroslav Kalousek

    Vyjadril sa aj k dianiu v nemeckom Chemnitzi. „Nemám rád termín ,pravicoví extrémisti‘. Nemajú s pravicou a jej hodnotovými východiskami nič spoločné. Sú to jednoducho náckovia a sú rovnako odporní ako boľševici. Tiež si spolu často rozumejú,“ uviedol Kalousek.

     

     

    Zdroj: Twitter / Miroslav Kalousek

    - Reklama -