Inšpirovali ich Ficove svaly? Zamestnanci úradu vlády si prenajali fitko. Tréneri budú dozerať, aby nezničili náradie

    0
    Úrad vlády SR (Autor: TASR)

    Podľa Centrálneho registra zmlúv podpísal Úrad vlády SR Zmluvu o nájme nebytových priestorov s FITCENTRUM W. M., spol. s r. o., za 4 680 eur.

    Predmetom zmluvy je záväzok poskytnúť na užívanie časť fitnescentra s kapacitou minimálne 40 osôb, sprchy a inventár.

    „Úrad vlády SR nás oslovil s ponukou. U nás si prenajali celé druhé poschodie. Koľko ľudí im bude chodiť, to mi je jedno. Dohoda bola do 40 ľudí. Majú prenajatých 700 m2, kde majú k dispozícii fitko vyhradené pre seba, celú aerobikovú miestnosť s trampolínami, jogou, boxerskými mechmi a spinningovými bicyklami. K tomu priestoru som im dal troch trénerov zadarmo. Trénerov tam mám hlavne preto, aby mi nezničili náradie a aby si neublížili. Už kedysi som robil pre úrad vlády trénera. Neurobil som to z pozície biznisu, ale preto, že chcem vyjsť v ústrety. Koľko ich bude chodiť, to je ich vec,“ povedal hlavný tréner Martin Šrott z FITCENTRA W. M., spol. s r. o.

    Fitnescentrum sa nachádza v Rači a obdobie nájmu je do 16. 07. 2017, pričom zamestnanci úradu vlády majú daný prvý termín na zajtra, štvrtok od 16.15 do 17.45.

    „FITCENTRUM W. M., spol. s r. o., v Rači budú využívať zamestnanci Úradu vlády SR raz týždenne. Zmluva je uzatvorená na pol roka. Suma za nájom nebytových priestorov bude hradená zo sociálneho fondu v zmysle Kolektívnej zmluvy na rok 2017, tento fond je tvorený priamo príspevkami zamestnancov, ktorí doň prispievajú zo svojich miezd,“ povedali nám z Tlačového odboru Úradu vlády SR.

    Či budú zamestnanci úradu vlády vyšportovaní ako premiér Robert Fico, uvidíme 13. júla, keď je naplánovaná posledná návšteva fitnescentra. V predchádzajúcich rokoch mohli zamestnanci využívať aj plaváreň Univerzity Komenského v Bratislave, avšak záujem z ich strany nebol veľký.

    - Reklama -