Hrnčiar je politická nula, nemá žiaden vplyv. Komentátor poriadne naložil poslancovi

    0
    Andrej Hrnčiar (Autor: SITA)

    Známy komentátor Dag Daniš hodnotil pre portál Aktuality.sk uplynulý týždeň, pričom „vypichol“ štyri dôležité body.

    Okrem (ne)dobrej novinky ohľadom prokurátora Špirka, zmienky o tureckom prepojení na teroristov a pripomenutia si amerického bombardovania Juhoslávie sa Daniš zameral hneď v  úvodnom bode na podpredsedu parlamentu Andreja Hrnčiara.

    Zvozil ho pod čiernu zem

    Staronový člen Mosta-Híd to od Daniša poriadne „schytal“. Podľa komentátora je Hrnčiar politický fluktuant a obchodník, ktorý už stratil akúkoľvek politickú vážnosť.

    „Hrnčiara treba počítať – bez urážky – ako nulu. Koho Hrnčiar opustí, ten nič cenné nestratí. A ku komu sa Hrnčiar pridá, ten nič cenné nezíska,“ nedáva si Daniš servítky pred ústa.

    Od jedných dverí k druhým

    Hrnčiar sa podľa naho naučil ľahko meniť politické dresy, pričom pridal aj históriu jeho prestupov z jednej partaje do druhej.

    „Skúšal sa presadiť cez SDKÚ či cez podporu Smeru… V roku 2012 zakotvil pri Bugárovom Moste a stal sa poslancom. Po dvoch rokoch bugárovcov opustil a pridal sa k Procházkovi. Ako podpredseda Siete. V komunálnych voľbách sa pritom mal uchádzať aj o podporu Smeru. Nakoniec Hrnčiar opustil aj Sieť. A ponúkol sa opäť Bugárovi.“

    Kritika sa ušla aj šéfovi parlamentnej strany Most-Híd Bélovi Bugárovi, ktorý sa vraj naučil veľmi účinne vykrádať svojich politických partnerov.

    - Reklama -