Hlina bude úradovať počas samitu EÚ. Výhľad z parlamentu bude opäť znepokojujúci

    0
    Alojz Hlina. (Autor: pk)

    „Polícia a prokuratúra našej krajiny chráni úžernícku mafiu, podvodníkov a tých, ktorí na to upozorňujú, tých zastrašujú a vydierajú,“ opísal Hlina situáciu na Slovensku v úvode svojho blogu. Ten podčiarkuje, že práve na tieto nedostatky v krajine sa na očakávanom bratislavskom samite neupozorní a politická elita ich bude naďalej prehliadať.

    Ďalej uvádza, že krajina je zaplavená úžerníkmi a poukazuje tak na zlé finančné zabezpečenie občanov, konkrétne napríklad na nízke dôchodky. Taktiež si posvietil aj na rómsku otázku. „Úžerníci v rómskych osadách nútia rodičov, aby ich deti mali deti. Dvanásť, trinásťročné dievčatá v rómskych osadách rodia deti, aby mohli poberať dávky, ktoré potom odovzdávajú úžerníkom,“ poznamenáva.

    Na záver dodáva, že v piatok opäť „vytiahne do zbrane“ a na osamelom stožiari oproti parlamentu opäť zaveje netradičná vlajka. „Dňa 16. 9. 2016 bude na najvyššom vlajkovom stožiari na Slovensku, ktorý je presne oproti parlamentu, vyvesená slovenská vlajka naopak. Vyvesenie vlajky naopak sa používa ako znak núdze,“ informuje Hlina o svojom pláne počas samitu Európskej únie v Bratislave.

    - Reklama -