Herec Ondřej Vetchý: Zeman sa stal hlásnou trúbou ľudí, ktorí sa nezaujímajú o politiku. A tým im hrozne ublížil

    0
    Ondřej Vetchý (Autor: Hans Štembera)

    Podľa Vetchého je nutné, aby sa rozdelenej českej spoločnosti konečne podarilo zasypať tie hlboké priekopy, ktoré v nej vznikli. To podľa Vetchého nemôže nastať v prípade, že bude na Pražskom hrade Miloš Zeman.

    „Chcem uistiť našich občanov, ktorí adorujú Miloša Zemana, ktorí si nedokážu predstaviť, že budeme mať niekoho iného za prezidenta, že v náručí niekoho, kto bude slušný a kto nebude elitár, kto bude kopať skutočne za všetkých, sa pre nich slušnosť stane niečím takým prirodzeným, a mám pocit, že sa im aj bude žiť oveľa lepšie. Chce to len čas,“ povedal Vetchý a varoval tiež pred dezinformáciami.

    „Verím, že ak sa stane prezidentom niekto, kto je slušný, zvyknete si na to,“ upokojuje Čechov a verí v to, že ľudia, ktorí sa potom stretnú, sa na seba aj usmejú.

    Zároveň uviedol, že Zeman ľuďom, ktorých zastupuje, skôr ublížil. „Pán prezident Zeman sa v tej časti populácie, ktorá sa o politiku veľmi nezaujímala, ktorá nejakým spôsobom možno nielenže nemá záujem, ale možnože nemá ani čas sa o to zaujímať, tak on namiesto toho, aby povedal nebojte sa, je podstatné, aby sme držali pohromade, je tu dostatok múdrych ľudí, dostatok vzdelaných ľudí, ktorí, keď budeme ťahať za jeden povraz, nás bezpečne prevedú všetkým, sa on postavil pred túto skupinu ľudí a namiesto toho, aby týchto ľudí doupokojil, dohladil, dovzdelal, sa stal ich hlásnou trúbou,“ dodal Vetchý.

    Celý text si môžete prečítať TU.

    - Reklama -