Glváč všetko vytrvalo popiera: Za vrchol absurdnosti považujem toto

    0
    Martin Glváč (Autor: TASR)

    „Vyzývam orgány činné v trestnom konaní, aby mi oznámili údaje z Threemy Mariana K. a iných aplikácií, ako boli získané tieto informácie a ktoré osoby mohli týmito údajmi a zariadeniami disponovať a pozmeňovať ich,“ tvrdí Glváč s tým, že nevidí dôvod na vyvodenie osobnej zodpovednosti.

    Glváč v stanovisku popiera aj údajné stretnutie s vtedajším prezidentom finančnej správy (FS) Františkom Imreczem a viceprezidentom FS Dušanom Pátekom.

    Na ňom sa mali podľa predsedu opozičného OĽaNO Igora Matoviča dohadovať vratky DPH pre odsúdeného daňového podvodníka Ladislava Bašternáka.

    „Za vrchol absurdnosti považujem, že by som si mal kupovať loď od Mariana K.,“ tvrdí Glváč. Veľká časť zverejnenej komunikácie sa týka debát ohľadom lodí. V správach z Viberu ponúka Marian K. svoju starú loď za 950.000 eur.

    „Je vrcholom absurdnosti, že po vyvodení zodpovednosti za moju údajnú komunikáciu volá Richard Sulík a Igor Matovič,“ uviedol v stanovisku Glváč a pripomenul stretnutia Sulíka a Matoviča s Marianom Kočnerom.

    Údajnú komunikáciu medzi Marianom Kočnerom a Martinom Glváčom rozposlal redakciám Matovič. Glváč popiera stretnutia s Marianom K. po roku 2012. Z ich údajnej komunikácie od roku 2016 vyplýva, že sa mali stretnúť aj v tom čase.

    - Reklama -