Glváč: Prezident zhadzuje vlastný štát, opozícia bez dôkazov posiela ľudí do väzby. Opantala ich túžba po prevrate

    0
    Martin Glváč (Autor: TASR)

    „Niekedy sa naozaj nestačím čudovať, koľko samozvaných vyšetrovateľov, prokurátorov i sudcov v jednej osobe máme na Slovensku,“ píše na sociálnej sieti Martin Glváč.

    Exminister obrany kritizuje konanie opozície a prezidenta Andreja Kisku. „Namiesto toho, aby sme nechali priestor nemeckým vyšetrovateľom (ktorí si, mimochodom, veľmi pochvaľujú spoluprácu našich orgánov), ale aj našej strane, sme svedkami toho, že slovenská opozícia v čele s prezidentom Kiskom a za masívnej mediálnej podpory niektorých novinárov sa už niekoľko dní snaží povaliť legitímne zvolenú vládu,“ dodáva.

    Mediálny ošiaľ

    „V tomto mediálnom ošiali nenávisti im vôbec neprekáža, že kauza únosu vietnamského občana síce ukazuje na veľmi vážne zlyhanie bezpečnostných zložiek v Nemecku (koľko dní asi agenti vietnamskej tajnej služby chystali tento únos priamo pod nosmi nemeckej rozviedky a polície?), no tam nikto nežiada pád vlády a dokonca ani rezignáciu ministra vnútra. A to sa únos odohral v ich hlavnom meste a bez problémov uneseného ešte vyviezli za hranice,“ poukazuje na priebeh únosu vietnamského podnikateľa Trinh Xuan Thanha.

    Žiadne politické otrasy sa nedejú podľa Glváča ani v Českej republike, kde unesený vietnamský občan mal stráviť dva dni.

    „U nás však prezident zhadzuje vlastný štát, opozícia bez dôkazov (vlastne so silnými argumentmi, lebo “éterom lietajú také informácie”) posiela ľudí do väzby a to preto, lebo ich opantala túžba po prevrate či preberaní moci. A pritom si ani neuvedomujú, že z nemeckých vyšetrovateľov tak robia vlastne neschopných chudákov, lebo oni už všetko vyšetrili. Naozaj srdečne  gratulujem,“ uzatvára poslanec Smeru s tým, že verí nemeckým a slovenským vyšetrovateľom a tiež prokurátorom, preto si počká na reálne výsledky.

    - Reklama -