Geert Wilders útočí. Toto VIDEO zatína do živého

    0
    Geert Wilders (Autor: ReproFoto: YouTube)

    Volebná kampaň sa v Holandsku rozbieha na plné obrátky a Wilders vo svojom viac ako dvojminútovom videu reaguje na jeden z prvých volebných inzerátov vládnucej Ľudovej strany za slobodu a demokraciu, na čele ktorej stojí práve Mark Rutte. „Prestaňte konečne obyvateľom Holandska klamať. Prestaňte podvádzať svojich vlastných ľudí. Vám už tu naozaj nikto neverí. Boli ste to práve vy, kto nás pripravil o slobodu, bezpečnosť a našu kultúru.“

    Wilders konkrétne obviňuje Rutteho a jeho stranu z uplatňovania migračnej politiky, ktorá zvýšila bezpečnostné hrozby pre celú krajinu. „To vy ste spôsobili, že teroristi môžu bez problémov prichádzať do Holandska a aj z neho odchádzať. Dali ste islamu úplne voľné pole pôsobnosti. Prečo nehovoríte o týchto veciach? Za štyri roky vlády Marka Rutteho naša krajina stratila každý deň kus svojej suverenity a dôstojnosti,“ pokračoval.

    Zdroj: YouTube/ PVVpers

    „Prečo sa bojíte nahlas hovoriť o islamizácii? Prečo nehovoríte o terorizme? Prečo sa zdráhate prezradiť nám niečo viac o miliardách, ktoré posielate do Afriky, Bruselu a vlastne všade, len nie k našim vlastným ľuďom? Prečo nespomeniete stovky a tisíce žiadateľov o azyl a imigrantov, ktorým ste umožnili prísť do našej krajiny? Holandsko čelí obrovským hrozbám, čo ste vy ako premiér nemali nikdy pripustiť,“ uviedol.

    „Je to vaša chyba a nikoho iného. A ak budeme ďalej pokračovať rovnakým smerom, Holandsko prestane čoskoro existovať. Jasnú dominanciu získa islam a my našu krásnu krajinu nadobro stratíme. Niečo také však nehodláme dopustiť, lebo naša krajina patrí miliónom Holanďanov, na ktorých ste sa vykašlali. Patrí miliónom holandských občanov, ktorých ste podviedli a okradli o ich vlastnú krajinu. Spoločne s nimi však získame Holandsko späť.“

    Wilders vo svojom aktuálnom videu opakuje tézu, podľa ktorej odňali Holandsko jeho obyvateľom elity, islam a konkrétne aj Rutte ako premiér. „Je najvyšší čas, aby ste odišli a 15. marca tohto roku sa Holandsko opäť vrátilo do našich rúk,“ povedal na záver Wilders, ktorého strana by podľa aktuálnych prieskumov verejnej mienky získala približne 35 zo 76 parlamentných kresiel, zatiaľ čo strana Rutteho asi 23.

    - Reklama -