Galko: So Smerom už dnes nechce mať nič žiaden slušný človek. Po voľbách príde k radikálnej zmene

    0
    Podpredseda SaS Ľubomír Galko (Autor: df)

    Ministerka vnútra Denisa Saková by mala v najbližších hodinách predstaviť meno nového policajného prezidenta, ktorý na poste vystrieda Tibora Gašpara. Podpredseda najsilnejšej opozičnej strany SaS Ľubomír Galko hovorí v tejto súvislosti o „trápení bašternákovcov pri obsadzovaní prezidenta Policajného zboru“, pričom dodáva, že keby bol ministrom vnútra ktokoľvek z opozície, tak by konal inak.

    „Myslíte si, že by mali problém obsadiť túto pozíciu čestným a slušným policajtom? Lebo ja som presvedčený, že nie, podľa mňa by ich bolo viacero, ktorí by na túto ponuku okamžite prikývli. Problémom Smeru je, že dnes s nimi čestný a slušný človek už nič nechce mať. Povedal by som, že táto strana už má na čele takú mafiánsku pečať organizovaného zločinu, že ani žiaden ´poločestný a poloslušný´ človek s nimi svoju budúcnosť nespojí,“ píše na sociálnej sieti Facebook Galko.

    Podľa Galka je problémom aj to, že Smer nevie nájsť človeka, ktorý by sa pokúsil čestne a poctivo vykonávať funkciu policajného prezidenta. „Túto neochotu dať si na čelo pečiatku kriminálnej organizácie Smer-SD vidím v súčasnosti aj v regiónoch, dosť po nich cestujem. Uvidíte, aký výprask dostanú smeráci v jesenných komunálnych voľbách. Uvidíte, koľko ich vlastných starostov bude radšej teraz kandidovať ako nezávislých, uvidíte, koľkí primátori hodia flintu do žita už vopred a vôbec kandidovať ani nebudú, ako napríklad Choma v Žiline, a koľkí nezávislí kandidáti odmietnu ich podporu,“ dodáva opozičný poslanec.

    Radikálnu zmenu podpredseda liberálov očakáva po najbližších voľbách. „Ja som na 100 percent presvedčený, že po najbližších parlamentných voľbách príde k radikálnej zmene a táto skorumpovaná strana utrpí fatálnu prehru. Takú, že budeme ešte všetci (pozitívne) prekvapení,“ uzavrel Ľubomír Galko.

    - Reklama -