Finanční žraloci zo skupiny Penta Investments neváhajú. Necelý rok pred voľbami skupujú na Slovensku mediálny priestor

    0
    Ilustračné foto (Autor: SITA)

    Media and Digital Services je nová agentúra, ktorú finančníci z Penty poverili nákupom mediálneho priestoru na Slovensku. „Media and Digital Services nie je PR agentúrou, ale mediálnou agentúrou, ktorá by mala postupne zastrešiť nákup reklamného mediálneho priestoru pre celé portfólio Penty na Slovensku,“ uviedol pre portál Biztweet.eu hovorca Penta Investments Gabriel Tóth.

    Hlavnou úlohou spoločnosti Media and Digital Services je nákup mediálneho priestoru pre firmy, ktoré spadajú pod Penta Investments, ale vedenie spoločnosti nevylučuje ani možnosť spolupráce s inými klientmi. Firma bude spočiatku nakupovať najmä reklamný priestor v slovenských médiách, ktoré Penta zatiaľ neovláda. Dôvod je prostý. Finančníci sa chcú vedieť účinne brániť pred informačnou vojnou, ktorá sa podľa nich rozpúta na slovenskej politickej scéne pred budúcoročnými parlamentnými voľbami.

    „Naším primárnym cieľom je, aby firmy z portfólia Penty nakupovali mediálny priestor cez našu mediálnu agentúru,“ hovorí o príčinách vzniku Media and Digital Services Gabriel Tóth. Spoločnosť má síce slúžiť najmä pre vytváranie reklamného a mediálneho priestoru pre firmy, ktoré spadajú pod Penta Investments, ale objavujú sa neoverené správy o tom, že Penta chce skupovaním médií podporiť stranu Sieť Radoslava Procházku.

    Celý článok si môžete prečítať TU

    - Reklama -