Fico chce od pracujúcich viac peňazí. A vláda? Tá chce viac peňazí pre svojich oligarchov, hovorí exbugárovec

    0
    Zsolt Simon (Autor: TASR)

    Niekdajší minister rezortu pôdohospodárstva už dlhšie nie je členom Mosta-Híd. Simonovi prekážalo okrem iného paktovanie jeho bývalej strany so Smerom.

    Naposledy vyjadril Simon svoju nespokojnosť s politikou Smeru, respektíve súčasnej vlády, prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

    Dnes 47-ročný poslanec zverejnil krátky komentár na svojom facebookovom profile, reagujúc na aktuálnu tému vládneho návrhu týkajúceho sa vyššieho odvodu daní zamestnávateľov, ktoré idú ruka v ruke so zvýšenými platmi pre zamestnancov.

    Skúsenému politikovi sa však takýto postup z dielne vlády páči len pramálo.

    „Fico chce ešte viac peňazí vybrať od pracujúcich a aj podnikateľov. Štíhlejší a efektívny štát toľko nepotrebuje!“ uviedol Simon rezolútne. 

    A doplnil ešte ďalšiu úvahu.

    „Vláda chce ale viac peňazí pre svojich oligarchov,“ spomenul ďalší problém krajiny pod Tatrami Zsolt Simon, ktorý pod svojím komentárom ešte zdieľal inštruktážne video Republikovej únie zamestnávateľov (RÚZ).  

    Len dodajme, že zamestnávateľská únia tiež nepovažuje vládny návrh za príliš efektívny. Naopak, ponúka svoje štyri opatrenia, ktoré by modelovej slovenskej rodine mohli ušetriť až 263 eur mesačne. 

    - Reklama -