Fico: Nie sme žiadni mastodonti, žiadne mamuty. A opäť zaťal do médií

    0
    Premiér Robert Fico a jeho poradca pre komunikáciu Erik Tomáš (Autor: TASR)

    Fico hovorí, že „štandardné médiá neuveriteľne strácajú na dôveryhodnosti“. Je to podľa neho aj preto, že „píšu o svete a Slovensku inak, ako Slovensko a svet vyzerajú“.

    Premiér uvádza konkrétne príklady, ako podozrenie z údajného falšovania čítanosti vlastných článkov, postoj bývalého majiteľa média, ktorý hovoril o tom, ako si novinári kopali do Fica, či údajné skresľovanie politickej reality na základe jedného prieskumu.

    Podľa Fica sa aj preto ľudia obracajú na sociálne siete. „Je to ale veľmi nebezpečné, pretože sociálne siete nemajú filtre, objavuje sa tam obrovské množstvo agresivity, nenávisti, to, čo jednoducho odmietam. Ale je asi normálne, že sa pokúšame komunikovať aj touto cestou. Veď napriek tomu, že sme možno dlho v politike, my nie sme žiadni mastodonti, žiadne mamuty, normálne žijeme, pracujeme, každý z nás je súčasťou moderného sveta, moderného života. Berte to tak, keďže necítime veľký dôvod sa venovať štandardným médiám, lebo prakticky nikto to už nečíta, nikto to už nepozerá, tak ideme komunikovať s verejnosťou spôsobom, ktorý dnes verejnosť akceptuje. Budeme v tom určite pokračovať ďalej,“ zakončil Fico a narážal na svoje videá z pracovne s ministrom práce Jánom Richterom a ministrom financií Petrom Kažimírom.

    Zdroj: Facebook/Robert Fico

    - Reklama -