Facebook pod náporom kotlebovcov. Hania Židov a Rómov, vyzdvihujú Slovenský štát a Kisku nazývajú tajtrlíkom. Keď na nich ukážu prstom, tak stiahnu chvost

    0
    Poslanec a predseda ĽS-NS Marian Kotleba (Autor: SITA)

    Okresné stránky ĽSNS či profil dolnokubínskeho predsedu Martina Ferančíka. To je len „zrnko“ z Benčíkovej dokumentácie, ktorú uverejnil na svojom blogu. Statusy, komentáre či iné „hlody“ často oslavujú stranu Mariana Kotlebu a na druhej strane pôsobia xenofóbne či rasisticky.

    Profil Marian Kotleba – MO ĽSNS Trebišov napríklad „sharuje“ oslavný článok o Vladimirovi Putinovi a v statuse sa naopak negatívne vyjadruje o slovenskom prezidentovi. „Prečo asi Rusi nedajú dopustiť na svojho prezidenta? Prečo ho nemajú za idiota, ako máme my svojho tajtrlíka, prelietavca a riťoleza? Viete prečo? Pretože namiesto od ostatných chrapúňov má chrbtovú kosť,“ píše sa v profile. Stránka zdieľala aj fotku, ktorú sprevádzal takýto text: „Takto pracujú cigáni na VPP v Sečovciach. Počas služby sa vyvaľujú za naše peniaze.“ Pod statusom prikvitlo aj niekoľko nenávistných komentárov. „Nabehnúť tam s palicami a vytrieskať im tie tupé lenivé gebule,“ píše jeden z užívateľov. Ďalší dodáva: „Takým napalmom ich poliať, aby viac sčerneli.“

    ĽSNS – Banská Štiavnica si zase v statuse položila takúto rečnícku otázku: „Dokedy nám budú Židia skákať po hlavách a otáčať všetko vo svoj prospech? Zmeniť to môžeme len prostredníctvom volieb! ĽSNS je jediná správna cesta!“ nabádali voličov. Totožná stránka taktiež oslavuje fašistický Slovenský štát. „Pravda je taká, že tento Slovenský štát bol jediným ozajstným štátom, kde bol na prvom mieste samotný Slovák,“ píšu.

    Poriadne skvosty sa dajú nájsť aj na profile dolnokubínskeho okresného predsedu ĽSNS Martina Ferančíka (pod menom Marosko studuje), ktorý má svojrázny pohľad na demokraciu. „Ľudia, pochopte, že demokracia je ten režim, ktorý rozsieva smrť,“ objavilo sa na jeho stránke. 

    - Reklama -