Exposlanec Martvoň sa opäť prihlásil o slovo. Z toho, čo povedal, v Smere príliš nadšení asi nebudú

    0
    Anton Martvoň, exposlanec NR SR (Autor: TASR)

    Kontroverzný exposlanec Martvoň sa na svojom Facebooku pochválil, že cez sviatky mal možnosť prečítať knihu redaktora M. Vagoviča Vlastnou hlavou, pričom musel uznať, že v niektorých prípadoch má kniha veľmi detailné informácie, ktoré sú pravdepodobne zo zdroja Smeru.

    Niektoré informácie sú podľa Martvoňa mylné a zle sprostredkované. Pozoruhodné je, že exposlanec Smeru tvrdí, že táto kniha „by však bola hodná toho, aby Smer vykúpil celý jej náklad, čo sa zjavne nestalo“.

    Ako človek, ktorý je v Smere 17 rokov, dostal ponuku, aby urobil komentáre k jednotlivým kapitolám tejto knihy. No na premyslenie si zobral čas a rozhodol sa medzitým poradiť s vôľou ľudu. Oslovil na svojom facebookovom profile ľudí, aký je ich názor a nech mu pošlú správu, a tak mu pomôžu pri jeho rozhodovaní.

    Snažili sme sa spojiť s exposlancom, avšak na naše otázky do uzávierky neodpovedal. Ľudia mu v komentároch píšu, aby išiel do toho, a on na každý priaznivý komentár odpíše v zmysle: „Ďakujem zatiaľ za spätnú väzbu.“

    Anton Martvoň už dávnejšie spôsobil ťažké chvíle Smeru, keď napríklad údajne donášal na Kolesíka a odfotil jeho drahé auto, na základe čoho sa vraj nemal dostať na kandidátku Smeru v minuloročných voľbách. K tomuto obvineniu sa však nevyjadril.

    Autor: Oš

    - Reklama -