Expert na peniaze v alobale a exposlanec Smeru Jánoš na súde: Po hádkach sex a vykonštruované obvinenia z dielne…

    0
    Bývalý poslanec NR SR Vladimír Jánoš (Autor: SITA)

    Podľa Jánoša na neho celú vec zinscenovali a celou kauzou okolo týrania exmanželky vraj stojí generálny prokurátor Jaromír Čižnár. Jánošove tvrdenie však nemení nič na tom, že podľa obžaloby týral svoju manželku od roku 2003. „Dcéru a ženu som neskutočným spôsobom miloval,“ uviedol. Všetky obvinenie Jánoš popiera.

    Emotívne reagoval pred súdom v Prievidzi na otázky o svojej dcére, ktorú  už rok nevidel. Jánošova exmanželka Iveta totiž tvrdí, že týral nielen ju, ale aj ich dcéru. Mal to robiť tým, že ju ráno údajne stresoval oblievaním studenou vodou. „To bol náš rituál, ona sa naň vždy tešila! Bol to rituál v láske, nie v zákernosti. Budil som ju do školy tak, že som sa postavil nad ňu s pohárom vody, že ju akože oblejem,“ vysvetlil Jánoš.

    S bývalou manželkou sa údajne hádali, ale podľa Jánoša bola dôvodom žiarlivosť jeho bývalej. „Potom sme presexovali celú noc,“ uviedol Jánoš. Podľa neho mala jeho manželka k dispozíci vždy všetko čo chcela. „Ešte aj auto si zladila k outfitu, buď čierne, alebo červené. Topánky pod 300 € si nekúpila, boli pod jej úroveň,“ tvrdí bývalý poslanec Smeru.

    Jánoš tvrdí, že jeho bývalá manželka ho zažalovala len pre osobný finančný prospech a za celým prípadom podľa neho stojí generálny prokurátor. Exmanželka vypovedať nestihla, ale na prípad má úplne iný názor ako Jánoš. V minulosti hovorila o tom, že Jánuš dlhodobo psychicky týral ich dcérku Jasmínu, ktorá teraz údajne kvôli tomu trpí depresívnou poruchou a panickými záchvatmi.

    Celý článok si môžete prečítať TU.

    - Reklama -