Exgazdu pravice zrejme Sulík nepoteší. Z klamára sudca? Šéf liberálov sa nestačí diviť

    0
    Richard Sulík. (Autor: pk)

    „Gazda zvoral, čo mohol, je tragédom národa, tak ho niekam, chudáka, upracme,“ konštatuje v úvode blogu Richard Sulík. Ten začína svoj text poriadne zostra a Procházkovi, ktorého označil ako klamára, nič nedaruje. „Radoslav Procházka klamal Dana Lipšica ohľadne vzájomných stretnutí, oklamal mňa ohľadne zakladania novej strany, klamal verejnosť ohľadne financovania strany Sieť a ohľadne stretnutia s Robertom Ficom tesne po parlamentných voľbách. Radoslav Procházka je okrem množstva iných vlastností preukázaný klamár,“ vymenúva Procházkove prehrešky Sulík.

    Sulík v texte naznačuje, že tento krok môže byť akousi odmenou za jeho paktovanie so Smerom. Zároveň ale dodáva, že ak sa mu chce niekto odvďačiť, mohol to urobiť aj inou cestou a inou funkciou. „Ale, preboha, nenavrhujme tohto morálneho akrobata za sudcu. Nech ide robiť nejakého veľvyslanca do nejakej krajiny Európskej únie, kde je aj tak zbytočné, aby Slovensko malo veľvyslanectvo,“ navrhuje šéf liberálov.

    Zároveň na záver prichádza s vlastným kandidátom. „Za sudcu do Luxemburgu navrhnime napríklad Jána Mazáka, človeka bez akýchkoľvek morálnych pochybností, odborníka, ktorý na rozdiel od Procházku bol dlhé roky aktívnym sudcom,“ dodáva.

    - Reklama -