Drsný komentár Matoviča: Útočí aj v mene Hlinu. Terčom sú ´škripekovci´

    0
    Igor Matovič (Autor: TASR)

    KÚ podľa Matoviča vznikla len za účelom silou-mocou urobiť zo Škripeka a Záborskej europoslancov a maximálne ublížiť KDH a OĽaNO, čo potvrdili aj výsledky hlasovania vo voľbách Európskeho parlamentu.

    „Z kresťanských spoločenstiev, o ktorých sa Škripek vyjadroval, že ich poslúchajú ´naslovo´, vytlačili horko-ťažko 37-tisíc hlasov, t. j. ani nie 3,9 %…, ale jeden mandát sme obhájili aj my a aj KDH svoje dva. No a teraz sa tu tvária, akú super pozíciu majú a ako to teda dajú v parlamentných voľbách. Hoci pred voľbami si neúspech nepripúšťali, teraz zrazu hovoria o vynikajúcom výsledku, hoci obaja spomenutí sú mimo hry,” píše Matovič vo svojom statuse, pričom dáva jasne najavo, že rozhodnutie KÚ mobilizovať svojich voličov v najbližších parlamentných voľbách je to isté, ako od nich chcieť, aby svoje hlasy vyhodili do koša.

    „To vážne chcú títo ľudia opäť nabulíkať do hláv svojich verných, aby opäť vyhodili do koša svoje hlasy? To vážne nedokážu priznať svoju prehru, zavrieť svoj fanatický krám a poslať svojich voličov do KDH? To vážne je ego a nenávisť voči Hlinovi viac ako záujem ich voličov? Pomohli by kresťanskej demokracii na Slovensku, pomohli by svojim voličom, pomohli by KDH, ktoré by sa už nemuselo báť, či parlamentnú latku preskočí. O to viac, ak sa ich voliči po voľbách obávajú liberálneho Slovenska. Ná, hin sa ukáže, či sú kresťania, alebo len obyčajní farizeji,” uzatvára Matovič.

    - Reklama -