Doležal: Ministerstvo dopravy bude prioritne riešiť krízovú situáciu

    0
    Na snímke nový minister dopravy a výstavby SR Andrej Doležal (nominant hnutia Sme rodina) prichádza prebrať ministerský úrad od odchádzajúceho ministra Arpáda Érseka ( Most-Híd) (Autor: TASR)

    „Určite sa najprv sústredím na riešenie problémov, ktoré súvisia s aktuálnou krízovou situáciou. Samozrejme, musím sa rýchlo oboznámiť s agendou a rovnako začneme pracovať na cieľoch nášho rezortu pre programové vyhlásenie vlády,” poznamenal Doležal.

    Nový minister dopravy pochádza z Bratislavy, kde vyštudoval Fakultu elektrotechniky a informatiky na Slovenskej technickej univerzite.

    Pôsobil ako technický riaditeľ v televízii Markíza aj RTVS, kde zodpovedal za prevádzku a inovácie v televíznom vysielaní.

    Ako priblížil komunikačný odbor MDV, riadil väčší tím ľudí, zodpovedal za zverený rozpočet a má skúsenosti pri spájaní kultúrne, regionálne aj odborne rozdielnych pracovných štruktúr v spoločnosti. Zodpovedal za riadenie, plánovanie a strategický rozvoj viacerých odborov.

    Na ministerský post prichádza zo spoločnosti Towercom, kde od roku 2018 pôsobil ako riaditeľ sekcie pre inovácie zabezpečujúcej televízne a rozhlasové vysielanie pre domácnosti.

    - Reklama -