Dokonalý konšpirátor, nešťastný, dobre premyslená samovražda. Zazneli drsné slová o Gauliederovi

    0
    František Gaulieder. (Autor: facebook: František Gaulieder)

    Len pred dvoma dňami sa na verejnosť dostali predbežné výsledky pitvy, ktoré hovoria o tom, že exposlanec František Gaulieder mal v tele v čase smrti prítomnú neznámu podozrivú látku, ktorú je ťažké zohnať. Ani v tomto prípade nie je jasné, či ju exposlanec užil sám alebo násilím, rovnako ako nie je jasné, či bol zavraždený alebo spáchal samovraždu. Viac sme o tom písali TU.

    V názore, či bol Gauliederov odchod z tohto sveta násilný alebo dobrovoľný, sa nezhodujú ani ľudia z jeho okolia. Galantský primátor Peter Paška, s ktorým mal vyostrené vzťahy, je presvedčený, že spáchal samovraždu. „Podľa mňa bol ten človek dosť nešťastný a takýmto zúfalým činom sa snažil vyriešiť svoje problémy,“ povedal primátor pre portál Pluska.sk.

    Galantský poslanec Peter Kolek zas nepochybuje o tom, že Gaulieder nespáchal samovraždu. „Mám zvláštny pocit. Od nástupu súčasného primátora do funkcie dochádzalo skutočne k tomu všetkému, na čo nebohý Gaulieder poukazoval,“ vyjadril sa. Zástupca primátora Zsolt Takáč chce, aby bola celá situácia dôkladne vyšetrená. „Som presvedčený, že Gauliederova smrť bola dobre premyslená samovražda, lebo on bol dokonalý konšpirátor,“ povedal na adresu zosnulého exposlanca.

    - Reklama -