Do volieb ide aj Urbániho SMS. Len chudobní potrebujú sociálne barličky, ale SMS vyhlasuje rázny boj chudobe, tvrdí bývalý mečiarovec

    0
    Milan Urbáni, predseda Strany moderného Slovenska (SMS) (Autor: SITA)

    Z celkového počtu 150 kandidátov je 48 žien, čo tvorí 33 %. „Socializmus v minulosti zlyhal a zlyhal aj kapitalizmus, preto chce SMS ponúknuť program, ktorý na báze trhovej ekonomiky s priamou aktívnou podporou podnikateľov, hlavne domácich, zabezpečí plnú zamestnanosť. Vytvorí sa silná a bohatšia stredná vrstva a bohatší štát, ktorí zagarantuje sociálne istoty pre tých, čo ich budú potrebovať a nebude potrebné rozdávať plošné sociálne balíčky aj tým, ktorí na to nie sú odkázaní,“ povedal Urbáni.

    Podľa Urbániho len chudobní potrebujú sociálne barličky, ale SMS vyhlasuje rázny boj chudobe. „O všetkých vážnych otázkach v štáte má rozhodovať občan v elektronických voľbách a v elektronickom referende,“ uviedol s tým, že heslom strany je: Voľte SMS cez sms, to znamená aj elektronické voľby. „Keď sa nám podarí zabezpečiť bohatší štát, budeme si môcť dovoliť lepšie zdravotníctvo bez čakacích lehôt, lepšie školstvo, sociálnu starostlivosť, lepšiu kultúru a potrebnú starostlivosť o kultúrne pamiatky, lepší šport, bezbariérové Slovensko a hlavne všestrannou podporou mladých rodín dosiahneme zvýšenie pôrodnosti, od ktorej závisí aj blaho budúcej seniorskej generácie,“ uviedol. SMS má zameraný program aj na Rómov, lebo “SMS bude občanov postupne detailnejšie oboznamovať s našim programom”.

    - Reklama -