Dnes sa bude meniť naša história. Buďte razantní a mimoriadne hlasní, vyzýva Galko na masovú účasť na demonštrácii

    0
    Podpredseda SaS Ľubomír Galko (Autor: Reprofoto/Facebook: Ľubomír Galko)

    Dnes predpoludním sa uskutočnilo rokovanie Bezpečnostnej rady SR na úrade vlády. Tajomníkom bezpečnostnej rady bol Viliam Jasaň, ktorý minulý týždeň z funkcie odstúpil, keďže ho spájali spolu s Máriou Troškovou s údajnou talianskou mafiou na východe Slovenska.

    Podpredseda SaS Ľubomír Galko to komentuje tak, že „najvyšší predstaviteľ kriminálnej organizácie Smer to šponuje a na dnes zvolal bezpečnostnú radu“.

    Buďte verbálne razantní, buďte mimoriadne hlasní, vyzýva Galko

    Galko preto vyzýva na ešte masovejšiu účasť na dnešných protestoch. „Najlepšou vašou odpoveďou bude ešte masovejšia účasť na dnešných protestoch, než aká sa očakáva. Buďte verbálne razantní, buďte mimoriadne hlasní, on vás bude počuť z každého jedného mesta až do svojho luxusného Bonaparte,“ napísal Galko na sociálnej sieti Facebook.

    Opozičný poslanec však vyzýva, aby sa ľudia vyvarovali akéhokoľvek násilia. „Ak by ste videli, že niekto chce vyvolať násilie, vedzte, že to nie je bežný protestujúci, ale je to jeho provokatér. Odstúpte od takého človeka preč, policajti ho zvládnu a provokatér skončí. Tak ako skončí vo veľmi blízkej budúcnosti aj ten, čo sa neštíti v pozícii premiéra siahnuť aj po takejto špinavosti,“ dodal Galko.

    Galko: Dnes sa bude meniť naša história

    Ľubomír Galko ďalej varuje, aby sa ľudia nenechali zneužiť. „Vy ste čestní ľudia, dajte pozor, aby ste sa nenechali zneužiť politickými psychopatickými zločincami, čo ešte pár dní vedú Slovensko. Ste profesionáli, dokážete rozlíšiť, kto je slušný človek a kto prišiel s inými úmyslami. Som presvedčený, že to dnes zvládnete. Dnes sa totiž bude meniť história našej vlasti,“ uzavrel poslanec.

    - Reklama -