Danko si môže sadnúť, vyložiť nohy a rátať zisky. Takto vidí politický komentátor krízu v Smere

    0
    Andrej Danko (Autor: SITA)

    „Aktuálne pomery síl sú 26:14 percent. A to prešlo od volieb len pár mesiacov. Ak sa trendy potvrdia, onedlho to môže byť 20:20,“ myslí si Dag Daniš. Podľa neho je fakt, že preferencie SNS stále rastú, zákonitý.

    „Smer musí padať. Politicky vyschol,“ píše Daniš na Aktualitách a dodáva, že strana Roberta Fica kauzy posledných dní nezvláda. Zo situácie preto ťaží Dankova SNS, pretože Smeru nie je až tak veľmi vzdialená. „Smer zostarol a morálne vyhorel. SNS omladla. Zosilnela. Skultivovala prejav. A má všetky predpoklady na to, aby konkurovala Smeru,“ myslí si komentátor.

    Aj keď Danko nie je taký charizmatický či aktívny ako premiér, jeho pasivita je podľa Daniša výhodná. „Danko si pokojne môže napísať na dvere KTO NIČ NEROBÍ, TEN NIČ NEPOKAZÍ. Potom si môže sadnúť, vyložiť nohy. A rátať zisky,“ píše komentátor. Smer budú ničiť kauzy a voliči sami prejdú k SNS, pretože inú alternatívu nemajú.

    „Iste, stále platí, že Dankove premiérske sny nemajú nič spoločné s realitou. Lenže nie sú ani utopické,“ myslí si komentátor a dodáva, že ak by Robert Fico musel naozaj odísť, jeho nástupníkom by sa mohol stať práve Danko.  

    - Reklama -