Danko sa rozhodol opäť vydierať svojich koaličných partnerov, myslí si Matovič

    0
    Andrej Danko (Autor: TASR)

    Danko sa tak podľa Matoviča týmto spôsobom zrejme rozhodol rozbiť koalíciu a vyvolať predčasné voľby. “Andrej Danko si definitívne osvojil politický marketing Jána Slotu. Ten totiž presne pred siedmimi rokmi, s vedomím dramatického poklesu preferencií SNS, sľuboval rovnaké opatrenia, aké dnes sľubuje Andrej Danko,” uviedol Matovič.

    Koaličná strana SNS plánuje na najbližšiu schôdzu parlamentu predložiť päť noviel zákonov, ktoré majú byť v prospech občanov. Chce navrhnúť zníženie viacerých daní či zaviesť povinnosť uvádzať pôvod mäsa aj v reštauračných a stravovacích zariadeniach.

    Predseda SNS Andrej Danko verí, že tento spôsob predloženia návrhov pomôže odhaliť záujmy a charakter jednotlivých politikov. Či už opozičných, ale aj koaličných. “Doteraz sme sa snažili niesť ťarchu svojich ministerstiev zodpovedne. Prichádza však čas, aby sa skutočná pravda, kto chce zreformovať Slovensko a kto nie, ukázala v pléne parlamentu. Verím, že táto schôdza NR SR doslova rozbúra staré móresy a ukáže, kto to ako myslí so Slovenskou republikou,” dodal Danko.

    Poslanec OĽaNO Eduard Heger v súvislosti s týmito návrhmi skonštatoval, že ak chce Danko urobiť niečo dobré pre Slovensko, “musí znížiť dane a odvody pracujúcim a zdaniť hlavne oligarchov, ktorí žijú na úkor štátneho rozpočtu”.

     

     

    - Reklama -