Danko mladým voličom: Nekritizujte svet na sociálnych sieťach, nenechávajte sa manipulovať, ale zoberte zodpovednosť do svojich rúk

    0
    Andrej Danko (Autor: TASR)

    “Dajte svoj hlas tomu, o kom ste presvedčení, že mandát od vás využije na úprimný záujem o rozvoj vášho kraja, o zlepšovanie života v ňom. Dajte hlas tomu, kto má naozajstný záujem o naše Slovensko,” povedal predseda parlamentu.

    Pokračoval, že len volebnou účasťou môžu ľudia ukázať, že voľby do vyšších územných celkov sú dôležité pre celý systém, ktorý vplýva na rozvoj Slovenska.

    “Nevoliť je právo, ale ísť voliť je zodpovednosť. Zoberte ju do vlastných rúk. Nízka účasť na týchto voľbách môže v konečnom dôsledku spôsobiť stagnáciu kraja a výrazné zhoršenie príležitostí na podporu prosperity vo vašom bezprostrednom okolí,” uviedol Danko.

    Pozornosť zameral aj na mladého voliča. “Nekritizujte svet na sociálnych sieťach, nenechávajte sa manipulovať, ale zoberte zodpovednosť do svojich rúk a choďte voliť. Rozhodnite sa slobodne, tak ako to robíte pri množstve iných úkonov vo svojom živote. Volebný výsledok je aj na vás,” dodal.

    - Reklama -