Danko hovorí o slušnosti a je najneslušnejší, vyhlásil Kollár

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)

    Andrej Danko hovorí o slušnosti a je najneslušnejší v tomto parlamente. Vyhlásil to líder hnutia Sme rodina Boris Kollár počas rozpravy k návrhu na odvolanie predsedu NR SR Andreja Danka (SNS) z funkcie. Kollár tiež upozornil na Dankovu osobnú minulosť a prešľapy v rezortoch, ktoré spravuje SNS.

    “Hovorí o slušnosti a je najneslušnejší v tomto parlamente,” vyhlásil Kollár, ktorý sa v pléne rozhodol vystúpiť po tom, čo začal Danko podľa neho osobne útočiť na svojich politických oponentov. Pripomenul, že on odpovedá na otázky na svoju osobu verejne. “Ja som všetko vysvetlil a na všetko viem odpovedať, kdežto ty sa tu schovávaš a utajuješ,” reagoval na predsedu parlamentu. Kollár poukázal na prešľapy z Dankovej minulosti, keď mal napríklad privatizovať štátny podnik. Zároveň upozornil na smerovanie SNS pod jeho vedením. Vymenoval hlavné kauzy rezortov, ktoré spravujú nominanti SNS.

    Kritike opozície sa venoval Danko vo svojom vystúpení k návrhu na jeho odvolanie z funkcie. Okrem iného poukázal na minulosť Borisa Kollára. Naznačoval, že okolo neho sú mŕtvi ľudia a vyhlásil, že je pripravený ísť opäť do regiónov, bojovať o percentá, aby sa ľudia ako Richard Sulík, Igor Matovič a Boris Kollár nedotkli štátu.

    - Reklama -