Danko: Verím, že sa polícii podarilo dolapiť skutočných vrahov

    0
    Andrej Danko (Autor: TASR)

    Na svojom facebookovom profile raziu NAKA v Kolárove okomentoval aj predseda parlamentu Andrej Danko. “Verím, že sa polícii podarilo dolapitˇ skutocˇných vrahov podozrivých z vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a archeologicˇky Martiny Kušnírovej. Aj postup polície pri tomto ohavnom prípade ukazuje, že Slovensko nie je nefunkcˇná diera. Verím, že sa polícii podarilo zadržatˇ skutocˇných vykonávatelˇov popravy, a že rovnako vypátra aj objednávatelˇov vraždy,” napísal.

    Protizločinecká jednotka NAKA zadržala vo štvrtok ráno na juhu Slovenska osoby podozrivé v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Podľa portálu tv.noviny.sk bol jedným zo zadržaných Tomáš z Kolárova, ktorý v minulosti pracoval ako policajný vyšetrovateľ v Komárne. Polícia bližšie informácie k razii zatiaľ neposkytuje, v súčasnosti sa venuje domovým prehliadkam a ďalším procesným úkonom.

    Ján Kuciak bol investigatívny novinár v redakcii spravodajského webu Aktuality.sk. Kuciaka a jeho snúbenicu zavraždili 21. februára v ich dome vo Veľkej Mači výstrelmi z pištole kalibru 9 mm.

    - Reklama -