Ďalšie pikantérie okolo Ficovej sexy asistentky Troškovej. Paktovala v minulosti s podvodníkom?

    0
    Slovenská ľudová tvorivosť sa prejavila na loge slovenského predsedníctva Rady EÚ. Na snímke asistentka Roberta Fica Mária Trošková (Autor: imgur.com)

    Ficova sexy asistentka v roku 2011 založila v Michalovciach firmu Gia Management s Talianom Antoninom Vadalom. Trošková vo firme pôsobila do roku 2012. Informuje denník Plus JEDEN DEŇ s odvolaním sa na týždenník Plus 7 dní. Taliansky podnikateľ mal na Slovensku zrejme aj iný biznis. Mal sa dostať podvodom k trom bytom a jednému nebytovému priestoru v hlavnom meste. Podľa denníka mal svojho krajana počas kšeftov pripraviť o 350-tisíc eur.

    Vadalova podozrivá aktivita na svetlo sveta vyplávala v roku 2013, keď z Finančnej správy SR unikli dokumenty zaoberajúce sa prípadom. Vadal má mať blízko aj k Viliamovi Jasaňovi, ktorý v súčasnosti šéfuje Odboru krízového manažmentu a bezpečnosti štátu Úradu vlády SR. Tu sa opäť dostávame k Troškovej, ktorá robila Jasaňovi počas jeho parlamentnej dráhy asistentku a práve vďaka nemu sa dostala do vysokej politiky.

    - Reklama -