Čo spája kotlebovca Mazureka s rakúskym ministrom zahraničia? Komentátor prináša odpoveď

    0
    Poslanec ĽSNS Milan Mazurek (Autor: SITA)

    Najmladším poslancom Národnej rady Slovenskej republiky je Milan Mazurek z Ľudovej strany Naše Slovensko, ktorý ako píše vo svojom komentári Marián Sekerák, je známy najmä jeho pokrikovaním na moslimskú rodinu. Pripomína však, že v politike pôsobia takí, ktorí to dotiahli vyššie ako on.

    Jasným príkladom je minister zahraničných vecí našich západných susedov, Rakúšan Sebastian Kurz. Ministrom sa stal vo svojich 27 rokoch a štúdium práva nedokončil. Aj napriek tomu sedí na vysokej stoličke pri významných stoloch.

    Dvadsaťdeväťročného ministra zdravotnej starostlivosti a športu majú vo Švédskom kráľovstve. Je ním Gabriel Wikström a, ako píše komentátor, mohli by si z neho brať príklad členovia mládežníckej organizácie SMER-u, keďže aj Wikström začínal v podobnej organizácii tamojších sociálnych demokratov.

    Ďalší príklad je opäť od susedov, tentoraz z Čiech. Čerstvý tridsiatnik Martin Netolický je po nedávnych českých krajských voľbách prvým mužom kraja v už druhom funkčnom období. Jedným dychom Sekerák dodáva, že aj Netolický má za sebou dlhoročné členstvo v sociálnodemokratickej strane.

    - Reklama -