Čo čaká v najbližších týždňoch Roberta Fica? O hospitalizovanom premiérovi, ale aj Sulíkovom chrapúnstve povedal viac Erik Tomáš

    0
    Premiér a predseda strany Smer-SD Robert Fico (vľavo) a štátny tajomník ministerstva školstva Erik Tomáš (Autor: SITA)

    „Mám len sprostredkované informácie a podľa nich sa má pán premiér dobre, primerane stavu a náročnosti operácie,“ prezradil pre denník Nový Čas Tomáš, ktorý v súčasnosti zastáva post štátneho tajomníka na ministerstve školstva. Podľa informácií Denníka N by mal premiér po opustení nemocnice absolvovať domácu liečbu. Po nej ho zrejme čaká zotavovacia kúra v jedných zo slovenských kúpeľov. Podľa denníka by malo ísť buď o Bardejov, Sliač, Brusno, alebo Dudince.

    Potom, ako Fico prekročí prah jednoho zo spomínaných kúpeľných zariadení, čaká ho množstvo zdravotných a liečebných procedúr. „Keďže predoperačný a pooperačný stav trávil v kľude, treba spraviť záťažový test a odhaliť prípadné komplikácie. Čiže na bicykli sa napríklad pomocou neurometra zisťuje jeho tep a pulz, a to za tréningových podmienok,“ prezradil Jozef Halecký, primár Centra pre srdcovocievnu rehabilitáciu v Bardejovských kúpeľoch.

    Erik Tomáš sa vyjadril aj k internetovej prestrelke medzi Richardom Sulíkom a hospitalizovaným Robertom Fico. „Absolútne neprimeraný a neadekvátny považujem útok pána Sulíka proti premiérovi v čase, keď ležal na áre. Chvíľu po voľbách to vyzeralo tak, že Richard Sulík ako politik dozrel, ale táto situácia ukázala, že má stále spôsoby hraničiace s chrapúnstvom,“ rozhorčil sa Tomáš.

    - Reklama -