Cítil som číry súcit, veď to je čistý podraz. Takýto preplesk, bežte ho pohladkať. Blaha komentoval podivnú „podporu“ Drobovi od Sulíka

    0
    Ľuboš Blaha. (Autor: TASR)

    „Asi prvýkrát v živote som pocítil číry súcit s poslancom Drobom. Prečítal som si totiž, ako ´láskyplne´ ho podporil v župných voľbách predseda jeho vlastnej strany – Sulík. To je normálne na uterák,“ uchýlil sa Blaha k športovej terminológii.

    Najväčšou pochvalou Drobu od Sulíka boli výrazy „spôsobilý“ a „dostatočné skúsenosti“. „O svojom 14-ročnom aute sa zvyknem vyjadrovať pochvalnejšie. Mimochodom, pri hodnotení svojej kraksne používam veľmi podobný technický slovník, ktorým Sulík opísal Drobu,“ pridal plyn ľavičiar.

    Navyše Sulík spomenul aj Drobove mínusy a „nechce povedať, že je jediný, ktorý by bol schopný viesť župu“. „Veď toto je čistý podraz… Sú len dve možnosti: buď je Sulík sociopat a nedokáže vyjadriť nič s emóciou, nič pozitívnejšie, nič ľudskejšie. Nedá sa to vylúčiť,“ špekuloval ďalej Blaha na sociálnej sieti.

    „Možno Sulík aj svoju ženu žiadal o ruku spôsobom ´Drahá, hodnotím ťa chválitebne, si spôsobilá a funkčná žena, zober si ma´… Alebo je tu druhá možnosť: ´Skoro-Kotleba´ Sulík podporuje ´skoro-Poliačika´ Drobu len cez zaťaté zuby a v skutočnosti ho vlastne vôbec za župana nechce,“ pokračoval, pričom druhú možnosť považuje za pravdepodobnejšiu.

    „Chúďa Ďuro Droba, bežte ho niekto pohladkať,“ uzavrel Blaha s tým, že takýto preplesk si nezaslúži ani ten najväčší politický súper.

    - Reklama -