Čistý deň postihlo mediálno-opozičné tornádo. Toto po ňom zostalo, bloguje Tomáš

    0
    Erik Tomáš (Autor: TASR)

    Tomáš začína svoj najnovší blog na SME citáciou údajne znásilnenej Natálie, ktorá mala prosiť šéfredaktora jedného z vplyvných médií, aby chránil jej právo na súkromie.

    Podľa smeráckeho poslanca však on ani ďalšie médiá tieto volania nevypočuli. Celé mediálne šialenstvo mal rozpútať blog poslankyne za Slobodu a Solidaritu Natálie Blahovej, ktorý bol podľa Tomáša postavený len na rozprávaní jednej osoby, matky Natálie. „Prezident Kiska okamžite vyhlásil, že ´pre toto sa stal prezidentom´, niektoré média neodkladne požadovali odstúpenie ministra práce Richtera, opozičný líder Boris Kollár vyzýval ľudí na lynčovanie pracovníkov Čistého dňa a poslanec OĽaNO neváhal v parlamente vypustiť z úst vetu, že predstavitelia vládnej koalície si do spomínaného zariadenia chodili užívať… Zlý Richter, zlá Tomanová, zlý Tomáš, lebo povedal mediálnym ´zločincom´- manželom Tománkovcom, že majú odpovedať na otázky.“

    Erik Tomáš tvrdí, že výsledkom sú zdrvení zamestnanci zariadenia Čistý deň, ktorí majú obraz najväčších perverzákov, 53 rodičov, príbuzných, resp. aj samotných klientov, ktorí požadujú zachovanie zariadenia, plačúca matka Natálie, ktorá sa poslancovi zverila, že si neželala takéto nafúknutie témy a v neposlednom rade Natália, “na ktorej názor nebol nikto zvedavý“.

    Za všetkým vidí člen sociálneho výboru záujem politického boja. „Asi najškaredšie to vyjadril humorista Milan Markovič, ktorý reagoval na komentár kňaza Karola Lovaša o potrebe citlivejšieho prístupu k téme takto: ‚Karol, áno, súhlasím, ale účel svätí prostriedky‘,“ uviedol Tomáš.

    - Reklama -