Čierna ovca u Bugárovcov? Žitňanskú vraj kolegovia nemusia…

    0
    Lucia Žitňanská, podpredsedníčka strany Most-Híd (Autor: SITA)

    Poslankyňa Lucia Žitňanská predtým pôsobila v SDKÚ. K Bugárovcom prišla minulý rok a stala sa podpredsedníčkou strany . Aby toho nebolo málo, hovorilo sa o nej aj ako o odborníčke na spravodlivosť, čo vraj malo byť tiež kameňom úrazu. Jej obľúbenosť podľa informácii denníka nevzrástla najmä po tom, čo má byť údajne dvojkou na kandidátke.

    Šebej je rád, že ju majú

    Keď sa o Žitňanskej hovorilo ako o odborníčke na spravodlivosť, zabrala vraj miesto tým poslancom, ktorí sa právnickým témam venujú, napríklad aj Gáborovi Gálovi. Ten aj priznal, že viackrát sa témy u poslancov križujú a k obľúbenosti naznačil čosi viac aj svojím ďalší výrokom. „Každý máme svojich priateľov a ľudí, ktorí nás menej berú, ale to je otázka povahy človeka. Nemôžeme byť u všetkých obľúbení,“ cituje ho denník. Gál však na margo Žitňanskej uviedol aj to, že ich vzťahy boli korektné už predtým. Ďalší člen strany František Šebej sa zase vyjadril iba pozitívne. Vraj je veľmi rád, že tam Žitňanskú majú, pretože je pre nich absolútnych prínosom.

    Neobľúbenosť Žitňanskej  si nepripúšťa ani predseda strany Béla Bugár. Myslí si, že zapadla dobre a o žiadnom napätí nevie. O kandidátke ale Bugár hovoriť nechcel. Samotná poslankyňa  sa k možnému napätiu v strane a postojom svojich kolegov nevyjadrila.

    Poslankyni sa vraj má dostávať výhod, ktoré si iní musia tvrdo zaslúžiťa jej umiestnenie na kandidátke je údajne príliš vysoko.


     

    - Reklama -