Chudík ohlási zajtra svoju kandidatúru na župana. Stal sa z neho milionár, korupcia v kraji, najvyššia nezamestnanosť, pustil sa do neho Pčolinský

    0
    Prešovský župan Peter Chudík (Autor: SITA)

    Poslanec za Smer-SD a predseda Prešovského samosprávneho kraja Peter Chudík ohlási v piatok svoju kandidatúru na župana. Informoval o tom Peter Pčolinský z hnutia Sme Rodina – Boris Kollár.

    Pčolinský na svojom statuse na Facebooku napísal, že počas oznámenia kandidatúry bude vedľa Chudíka stáť premiér Robert Fico. Kollárovec ich však rozhodne nešetril. „Aspoň všetci uvidia, ktorí dvaja babráci doviedli Prešovský kraj tam, kde je. Najvyššia nezamestnanosť v SR, najnižšia priemerná mzda, státisíce ľudí mimo domova, bujnejúca korupcia v kraji, nesplnené sľuby a polovica kraja v exekúcii. To je výsledok ich bačovania,“ rozčúlil sa opozičný poslanec.

    Podľa Petra Pčolinského sa zo súčasného prešovského župana stal za roky vo funkcii milionár, pričom Fica označil za lokaja oligarchov. „Z Chudíka sa stal za ten čas, čo je župan, milionár a z Fica lokaj oligarchov,“ uzavrel Pčolinský.

    - Reklama -