Choré, čo médiá a polícia predvádzajú po každom útoku. Zapieranie, manipulácia, neštítia sa naozaj ničoho. Expertka už objavila mustru, podľa ktorej postupujú

    0
    Demonštrácia na podporu utečencov v Londýne (Autor: ReproFoto: Breitbart)

    Keď v Európe dôjde k teroristickému útoku, tam mačetou, inde nožom alebo sekerou, spravidla nasleduje policajné uistenie, že nešlo o teroristický útok. „A akoby nás chcel ktosi kŕmiť vo dne v noci pravidelnou sladkou dávkou multikulturalizmu, uisťujú nás, že nech už prišiel útočník odkiaľkoľvek, určite to nebude moslimská krajina,“ píše autorka.

    Názorne to ukázal napríklad útok agresora, ktorý so sekerou v ruke vyčíňal na stanici v Düsseldorfe. Nemecké médiá takmer okamžite informovali o tom, že ide o muža juhoslovanského pôvodu. Hopkinsová pripomína, že Juhoslávia ako štát už dávno neexistuje, a považuje počínanie nemeckých médií za klasický zastierací manéver.

    Nakoniec sa ukázalo, že útočník sa volá Fatmir H., ktorý takmer určite pochádza z moslimského Kosova. „Hm,“ poznamenáva k tomu dáma ironicky. Keď to vyšlo najavo, médiá nás začali uisťovať, že útočník nebol žiadny terorista, ale psychicky narušený muž. A keby to náhodou nebol psychicky narušený muž, tak sa vraj spravidla dozvieme, že útočník bol vlk samotár.

    Hopkinsová sa domnieva, že ľudia sa už učia čítať medzi riadkami. Ak napríklad v správach o nejakom útoku nenájdeme ani zmienku o krajine pôvodu útočníka, môžeme si byť takmer istí, že pochádza z niektorej z krajín, obyvateľom ktorých zakázal 45. prezident USA vstup na pôdu Spojených štátov. Jeho zákaz následne zrušil súd, ale Trump čoskoro pripravil nový dekrét.

    Jeden z vašich troch susedov na vás môže pokojne vytasiť mačetu. Lenže…

    Britské ministerstvo vnútra zverejnilo štatistiku, podľa ktorej stoja za tretinou útokov ľudia bielej pleti. Z toho možno podľa autorky odvodiť, že takýmto útočníkom by mohol byť aj váš sused: Jeden z vašich troch susedov by na vás mohol pokojne vytasiť mačetu alebo sekeru. Z tej istej štatistiky však vyplýva, že dvaja z troch útočníkov nemajú bielu pleť. Hopkinsová k tomu dodáva, že len 10 percent útočníkov inej ako bielej pleti patrí do kategórie britských občanov.

    Britské ministerstvo vnútra sa asi snaží dokázať, že „bieli“ pravicoví radikáli sú podobne nebezpeční ako teroristi inej farby pleti. Súčasní politici sa vraj skrátka snažia urobiť maximum pre to, aby aj v tejto oblasti zachovali akúsi „politicky korektnú kvótu bielych útočníkov“. Bezpečnostné zložky vraj plytvajú silami na hľadanie domnelých útočníkov v britských kluboch, zatiaľ čo by skutočných útočníkov mohli nájsť medzi tými, ktorí sa snažia preniknúť do Veľkej Británie.

    „To je choré. Nezmyselné plytvanie zdrojmi len preto, aby sme zachovali politicky korektnú kvótu,“ rozčuľuje sa autorka. Za hrozivé považuje aj to, že súčasný establishment upozorňuje najmä na pravicový extrémizmus, a pritom zabúda na ten ľavicový. Podľa Hopkinsovej za to vďačíme lobistickým skupinám, ktoré neuveriteľným spôsobom pôsobia na vládu. Vplyv týchto lobistov sa vraj prejavuje aj vo vysielaní BBC.

    Celý článok si môžete v angličtine prečítať TU.

    - Reklama -