Chcem byť prezidentom slušného Slovenska. Mikloško by prijal podporu politickej strany

    0
    František Mikloško (Autor: TASR)

    O podpisy poslancov Národnej rady SR sa uchádzať nebude. Oficiálne nerokoval ani s politickými stranami. „František Mikloško ide do prezidentských volieb ako občiansky kandidát. Pokiaľ sa však niektorá z parlamentných či mimoparlamentných strán stotožní s jeho víziou slušného Slovenska a navrhne mu podporu, prijme ju,“ uviedla Mikloškova hovorkyňa Eva Güttlerová.

    Mikloško považuje svoju kandidatúru za šancu priniesť do našej spoločnosti slušnosť, skúsenosti, sebavedomie a vôľu spolupracovať. „Chcem byť prezidentom slušného Slovenska. Slovensko je krajina, ktorá má rozum aj srdce. Som presvedčený, že tieto dve stránky všetkých ľudí žijúcich na Slovensku rozhodnú v prezidentských voľbách správne,” uviedol Mikloško.

    Pripomína, že kandidovať sa rozhodol na základe výzvy osobností verejného života na Slovensku. „Vo svojej volebnej kampani sa opieram o podporu osobností verejného života na Slovensku, o dôležitých ľudí, ktorí ma podporujú v regiónoch, ale aj o generáciu mladých, pre ktorých je slušnosť a poctivosť základným kritériom verejnej služby,” doplnil.

    - Reklama -