Chceli ste moju funkciu, tu ju máte!

    0
    Monika Jankovská (Autor: TASR)

    Jankovská predstúpila pred novinárov po plánovanej dovolenke a vzápätí po čerpaní práceneschopnosti.

    „Chcem uviesť veci na pravú mieru: Mariana Kočnera nepoznám, nekomunikovala som s ním a už viac sa k tomu nemienim vyjadrovať,“ uviedla hneď na úvod.

    Celý “tento cirkus a jedno veľké svinstvo” považuje za pohon na jej funkciu a nerozumie mu.

    „Cieľom je zbaviť ma funkcie. Považujem to za úbohé,“ uviedla.

    Podľa Jankovskej u nej polícia nerobila raziu, mobilný telefón odovzdala polícii dobrovoľne aj so všetkými prístupovými kódmi, „lebo nemá čo tajiť“.

    Jankovská spochybňuje zverejnené veci z Threemy, podľa nej mali byť získané z mobilu Kočnera, ktorý mal najmenej tri mesiace k dispozícii Peter Tóth, bývalý siskár.

    „Kde je garancia, že s týmto mobilom niekto nemanipuloval? Tóth alebo nejaké iné osoby?“ konštatovala Jankovská a skritizovala vyšetrovateľov za zásah voči viacerým sudcom, ktorým zobrali mobilné telefóny a ktorých sa „doteraz nikto nezastal“.

    Výsledkom tohto lynču podľa Jankovskej je, že „psychicky narušený poslanec sa spojil s viackrát súdeným zločincom Janíčkom a demonštruje s piatimi ľuďmi pred ministerstvom“ a chce si vynútiť odvolanie premiéra.

    Určite neodstupujem z dôvodu, že ma vyzvala pani prezidentka, reagovala štátna tajomníčka.

    „Myslíte prezidentka, ktorá natáčala predvolebné videá s Kočnerovým bratom?“ spýtala sa novinárov. Poprela aj, že by ju tlačili na odstúpenie premiér, predseda strany či minister spravodlivosti.

    - Reklama -