Český prezidentský kandidát: Ja som budúcnosť, nie muž minulosti. Zeman je zbabelec a má to v hlave popletené

    0
    Kandidát na prezidenta Marek Hilšer (Autor: Hans Štembera)

    „Odozva je dobrá. Verím, že tých päťdesiat tisíc podpisov je reálnych. Musíme však zohnať oveľa viac podpisov, aj kvôli chybovosti,“ hovor ku kampani Hilšer. „Ponúkam ľuďom chuť pracovať pre túto krajinu, odvahu a energiu mladosti,“ povedala k svojej ponuke.

    „Nám je štyridsať, päťdesiat, my tu budeme žiť ešte ďalších 40 rokov a predsa dáva zmysel, aby sa tu postavil niekto, komu ide o budúcnosť, nie niekto, kto je múzou minulosti,“ dodal.

    Pôvodný článok TU.

    „Mal som obavy z politického vývoja v tejto krajine. Povedal som si, že by bolo dobré, keby sme mali niekoho, kto nie je spojený s minulosťou a kto by prišiel s víziou do budúcnosti,” zveril sa so svojím impulzom pre vstup do prezidentského súboja Hilšer. „Nechcem sa vymedziť voči Milošovi Zemanovi. Mám nejaké víziu a myšlienky, ktoré chcem uplatňovať,“ dodal.

    O podporu nejakej politickej skupiny nebude usilovať. „Ak však príde niekto za mnou, kto by ma podporil, nebudem to odmietať,“ dodal. Zároveň tiež spomenul, že si verí na víťazstvo. „Vyhrať prvé kolo.“

    „To, že Miloš Zeman nepôjde do diskusií, považujem za určitý prejav zbabelosti. Miloš Zeman nechce skladať účet za svoje minulé obdobie. Má toho v hlave dosť popletené a v tých diskusiách by sa mohlo ukázať, ako to naozaj je,“ povedala Hilšer.

    - Reklama -