Český prezident Zeman a kardinál Duka sa rozhodli darovať spermie. Provokácia, či zámer? Čítajte a plačte

    0
    Miloš Zeman, prezident Českej republiky (Autor: Hana Brožková)
    Bizarný nápad je dielom zabávača a imitátora Petra Jablonského, ktorý vystupoval v rádiu Frekvence 1 ako prezident Zeman. Zabávač sa v úlohe prezidenta čudoval nad nedostatkom spermií, ktoré vraj Česi darujú radšej v zahraničí, kde dostanú lepšie zaplatené.

    Pomôže Svobodovej nadácia

    Prezident preto mieni zachrániť situáciu a ísť príkladom. Aby nebol sám, pridať sa má aj kancelár Vratislav Mynář, u ktorého snáď nebude prekážať, že nemá bezpečnostnú previerku. Čo sa týka Zemana, v tomto prípade hádam nebude prekážkou prezidentova trasúca sa ruka.
     
    „Možno by som mal zavolať ešte Vendule Svobodovej, tá má na to aj nadáciu – Kvapku nádeje,“ vyjadril sa falošný Zeman v podobe Jablonského na margo vdovy po umelcovi Karlovi Svobodovi. „Hovorca Ovčáček totiž sľúbil, že daruje dvakrát,“ pokračoval v srandičkách Jablonský, ktorý tak do situácie zainteresoval aj Zemanovho, čiže „svojho“ hovorcu. Nezabudol dodať, že sa o tom bavil aj s kardinálom Dukom, ktorý, čuduj sa svete, tiež nebol proti. Títo muži tak môžu ísť príkladom pre ostatných spoluobčanov, ktorí by sa akiste nimi nechali inšpirovať. 

    Celý telefonát si môžete vypočuť  TU

    - Reklama -