Černák prehovoril z väzenia. Posiela odkaz pre samotného Mečiara

    0
    Mikuláš Černák chcel dať Tutiho za jeho agresívne a divoké správanie zastreliť dávno predtým, ako sa tak naozaj stalo.(Autor: SITA)
    Na zázname, ktorý uverejnil portál Čas.sk, Černák hovorí o zrušení amnestií vydaných Vladimírom Mečiarom v čase, keď dočasne zastával funkciu prezidenta. Niekoľkonásobný vrah odsúdený na doživotie má aj odkaz pre samotného expremiéra, ktorý prednedávnom o amnestiách hovoril v televízii. 
     
    „Keby som sa mal ešte možnosť stretnúť s Mečiarom, povedal by som mu toľko, že je to od neho ďalší zbabelý čin – čo sa teraz snaží hodiť všetko na námestníka SIS, ktorý je už mŕtvy. Nevie sa k svojej minulosti postaviť chlapsky, lebo je oveľa ťažšie prevziať za to zodpovednosť a postaviť sa k svojej minulosti čelom,“ odkazuje Černák Mečiarovi. 
     
    „Za zavlečením Michala Kováča do cudziny stál Vladimír Mečiar a zneužil na to Slovenskú informačnú službu,“ vyhlasuje s kamenným presvedčením Černák vo videu. Ide o zvukový záznam opatrený fotkou mafiánskeho bosa. 
     
    Podľa Mikuláša Černáka má vražda Róberta Remiáša priamu súvislosť so zavlečením Michala Kováča mladšieho do Rakúska. „Ak sa podarí tentokrát zrušiť poslancom ústavnou väčšinou nejakým spôsobom tieto amnestie, verejnosť sa konečne dozvie to, čo som už napísal vo svojej knihe,“ predpovedá Černák. 
     
     
    - Reklama -